Extensions & Lash Lift

Der findes forskellige typer af vippepåsætninger, alt efter hvilket look man går efter. Fælles for dem alle er, at de erstatter brugen af mascara, og giver et mere defineret look. ​

SINGLELASH, ALM. ELLER GROOVE/FLAT LASHES:

Singlelash er den mest naturlige påsætning, og kan laves fra et meget let look til et mere intenst look. Looket man kan opnå ved singlelash metoden afhænger af hvor mange naturhår man selv har.

Denne metode er påsætning af extensions 1:1 – dvs. én enkelt vippe på ét naturhår. Singlelash er et godt valg, hvis ikke man har prøve eyelash extensions før, eller hvis man på forhånd ved, at man er til et mere naturligt look. Forskellen på groove/flat og alm. singlelashes er, at groove er singlelashes som er gjort fladere så de synere lidt kraftigere.

HYBRID:

Hybrid vipper er en kombination af påsætningsmetoderne, og er til dig, der synes at singlelash giver for lidt. Hybrid vipper giver et lækkert glamourøst look i hverdagen.

LASH LIFT​:

Lash lift er et permanent buk af naturvipperne. Dette gør, at dine vipper bues op ad og står snor lige. Derved synes vipperne længere og øjet åbnes mere op. I forbindelse med vippernes naturlige cyklus, vil bukket forsvinde gradvist efter 5 – 7 uger, og man kan derefter få bukket fornyet. Lash lift kan med fordel kombineres med farvning af de øverste vipper.

Book Tid

Vores Behandlere

Anja er skønhedsnørden inden for permanent makeup og eyelash extensions. Hun har mange års erfaring inden for påsætning af vipper og kan tilbyde et højt niveau, da kvaliteten er i top. Hendes uddannelse inden for permanent makeup vil løbende udvikles og udvides, så vi i klinikken kan tilbyde flere metoder.

Anja – Certificeret behandler

Anja tilbyder

  • Permanent Makeup

 

 

  • Ombre Brows

 

 

  • Eyelash extensions

 

 

  •  lash lift

 

 

SkinFix – Nørregade 43, 5000 Odense C

SkinFix – Laser Removal video

Se hvordan en behandling hos Skinfix Clinic foregår.

25 50 00 72​
Se flere videoer Book en Tid

Ofte stillede Spørgsmål

Hvad er forskellen på single, volume og hybrid
Hvor længe holder eyelash extensions
Skader det vipperne
Hvad er lash lift
Hvor længe holder lash lift
Pleje af lash lift
Priser

Er du i sikre Hænder

?

  • Uddannede Behandlere

  • Godkendte Produkter

  • Professionelt Klinik Udstyr

Booking af Aftale

Booket aftaler er bindende og klinikkens afbudspolitik godkendes ved booking. Afbudspolitikken bedes læses grundigt igennem.

Book Her

Videre til værktøjslinje